فهرست مطالب
ثبت شرکت صنایع غذایی
ثبت شرکت صنایع غذایی برای چیست ؟ اگر در گذشته محصولات کشاورزی بصورت خرده فروشی و یا عمده ای در اختیار مصرف کنندگان قرار میگرفت، اما در حال حاضر با پیدایش شرکتهای صنایع غذایی ، محصولات بسته بندی شده و به صورت بهداشتی وارد بازار مصرف میشود. حال این پرسش ایجاد می شود ثبت شرکت صنایع غذایی برای چه نیاز می شود ؟ شرکت صنایع غذایی با خرید محصولات کشاورزی از کشاورزان ، با استفاده از سیستمهای تمام اتوماتیک، محصولات را تغییر داده و به بنگاهها تزریق مینماید.
شرکت صنایع غذایی
اگر در گذشته محصولات کشاورزی بصورت خرده فروشی و یا عمده ای در اختیار مصرف کنندگان قرار میگرفت، اما در حال حاضر با پیدایش شرکتهای صنایع غذایی، محصولات بسته بندی شده و به صورت بهداشتی وارد بازار مصرف میشود. شرکت صنایع غذایی با خرید محصولات کشاورزی از کشاورزان، با استفاده از سیستمهای تمام اتوماتیک، محصولات را تغییر داده و به بنگاهها تزریق مینماید.
شرکت صنایع غذایی نیز همچون سایر شرکتها نیاز به ثبت دارد. برای ثبت شرکت صنایع غذایی باید اداره کل ثبت شرکتها مراجعه نمود.
مدارک لازم برای ثبت شرکت صنایع غذایی
برای ثبت شرکت صنایع غذایی نیاز به مدارک و مستنداتی میباشد از قبیل :
-
- تعیین میزان سرمایه شرکت صنایع غذایی
-
- تعیین نام و موضوع شرکت صنایع غذایی
-
- پرداخت هزینههای حق الثبت و ارائه رسید آن
-
- تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت صنایع غذایی
-
- ارائه عکس پرسنلی مدیران شرکت صنایع غذایی
-
- گواهی عدم سوء سابقه مدیرعامل و اعضاء هیئت مدیره
-
- مشخص کردن صاحبان سهم و میزان سهم هر یک از آنان
-
- تمامی مدارک مربوط به ثبت شرکت به همراه کپی برابر اصل
-
- دریافت دو برگ تقاضانامه، تکمیل و امضاء مدیر یا مدیران شرکت
-
- شناسنامه ، کارت ملی، کارت پایان خدمت مدیر یا مدیران شرکت صنایع غذایی
-
- کپی شناسنامه و کارت ملی و گواهی عدم سوء پیشینه بازرس اصلی و علی البدل در شرکتهای صنایع غذایی
-
- تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت صنایع غذایی به همراه ذکر آدرس شرکت. لازم به گفتن است که آدرس بیان شده باید فقط در محدوده منطقه ثبتی شرکت باشد.
-
- مشخص کردن مدیران شرکت صنایع غذایی و سمت آنها؛ از جمله مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره
رویه اداری ثبت شرکت صنایع غذایی
ثبت شرکت صنایع غذایی در تهران بر عهده اداره ثبت شرکتها و در شهرستانها، توسط اداره ثبت مرکزی انجام میشود.
- متقاضی باید به اداره مربوطه مراجعه، تمامی مدارک مذکور را ارائه دهد و پس از مشخص شدن میزان هزینه حق الثبت توسط حسابدار، مبالغ مورد نیز را پرداخت نماید. هزینههای تعیین شده در بانک ملی پرداخت و رسید آن را به قسمت حسابداری اداره ثبت ارائه دهد.
- متقاضیان ثبت شرکت صنایع غذایی باید نامهایی که برای شرکت برگزیده اند را ضمیمه پرونده کنند. کارشناس مربوطه مدارک آنها را بررسی کرده و در صورتی که آنها را بدون نقص تشخیص دهد، مستندات و مدارک را برای مشخص شدن نام شرکت به قسمت تعیین نام ارجاع میدهد.
- کارشناس پس از جستجو در سیستم، نامهای درخواستی متقاضی را بررسی و طبق اولویتهای تعیین شده توسط متقاضی، یکی از نامها را برای او مشخص میکند و سپس پرونده را به کارشناس تاسیس ارجاع میدهد.
- کارشناس تاسیس مدارک متقاضی را با توجه به نوع آن مورد بررسی قرار میدهد تا کامل و بی نقص بودن آن تشخیص دهد. علاوه بر این وی تمامی محتویات پرونده را نیز در داخل سیستم چک مینماید تا در فعالیت شرکت و محتویات اشتباهات تایپی وجود نداشته باشد و در صورت مشاهده، ایرادات به متقاضی اعلام میشود تا در اسرع وقت آنها را رفع نماید.
- چنانچه کارشناسان اداره ثبت هیچگونه ایرادی در پرونده مشاهده نکنند، متقاضی را برای گرفتن امضاء، به اتاق رئیس اداره راهنمایی می نماید.
- پس از تایید و امضای رئیس اداره، مدارک از طریق سیستم برای کارشناسی ارائه میشود که وی نیز یک نسخه از مدارک را با مهر اداره برای درج در آگهی شرکت در روزنامه کثیر الانتشار، به متقاضی میدهد. نسخه دیگر مدارک نیز در پرونده متقاضی قرار میگیرد.
- در پایان شماره و مشخصات شرکت صنایع غذایی ثبت و ضبط میگردد و پس از آگهی تاسیس در دبیرخانه مهر و شماره میشود که پس از طی این مراحل، کار ثبت شرکت به پایان می رسد.